Företagstjänster

 A G R E E M E N T

FÖRELÄSNING, KURS, COACHNING OCH HANDLEDNING


  • Ledare
  • Arbetsgrupper
  • Organisationer
  • Kommun
  • Landsting


Vi är flitigt anlitade runt om i landet och skräddarsyr uppdrag efter era behov. Vi samarbetar även med ledarskapskonsulter, läkare, psykologer och psykiatriker vid krishantering.


OMDÖMEN


”Många aha upplevelser och nyttiga kunskaper. Kanon helt enkelt.”


”Beteendeanalysen tydliggjorde på ett roligt och kärnfullt sätt varför kommunikationen fungerar klockrent ibland och ibland inte alls. Och bäst av allt – vad jag själv kan göra åt det!”


bokning@agreement.se

INSPIRATIONS

FÖRELÄSNING 

med

Marianne Scheja

skådespelare, terapeut,

manusförfattare, regissör


grundare av metoden

4

 Språket alla förstår

spar tid, eftersom ni äntligen slipper missförstånd.


"4L gör mig tydlig och starkare."

Deltagare 2019


bokning@agreement.se

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER


Marianne är flitigt anlitad som föreläsare och inspirerar och ger direkt användbara verktyg och nya möjligheter att se på situationer som kan verka låsta och omöjliga att ändra.


"Marianne talar allvar på ett tänkvärt, gripande och väldigt roligt sätt." 

 - Kursdeltagare 2019


TEMAN

INSPIRATION - RESPEKTFULLT BEMÖTANDE MED 4L-METODEN

STRESSHANTERING

KONFLIKTHANTERING

PRESENTATIONSTEKNIK

BYGGA SJÄLVKÄNSLA

STARKA TEAM

BEMÖTA DIAGNOSER/OLIKA FUNKTIONER

REFERENSER 

Eva Beckman, kulturchef SVT
Annika Jankell, JournalistTV4 Nyhetsmorgon

Maria Silverberg Mörse, Överläkare BUP

Pia Andersson, VD Astrakan utbildning


Lena Ahlström, VD Ledarstudion

Per H Börjesson, Spiltan AB


KRISHANTERING


Vid sorg, chock, kris, konflikt eller

beroendeproblematik erbjuder vi snabb

kartläggning och behandling. 


Vi kan ge ett mätbart resultat och förebyggande

strategier för långsiktigt välmående.

 

bokning@agreement.se

Tel +46 8 667 10 20


Vissa kvinnor har en sån dynamisk kraft; det kan kännas som om tiden inte hinner ikapp dem, tyngdlagen inte når dem. Och det är så det känns när man möter Marianne Scheja. Hennes röst är lite naiv och snärjer sig runt väl valda ord, Marianne ställer ner kaffekoppen. Hon drar lite besvärat i det långa håret.


- Jag älskar att hjälpa människor och lyssna på deras historia, människor av alla skikt och härkomst. Den förmågan har jag haft stor nytta av i min vision runt psykologin. Mina svåraste perioder har alltid varit dom mest kreativa. De har drivit mitt sökande till den yttersta gränsen dit inte alltid studierna når. Här finns det arbete att utföra, säger Marianne med sin glädjefyllda aura av energi.


Som svar på lyckan säger Marianne - Omvärdera ditt liv, ställ dig frågan; Hur vill jag ha det? Bryt gamla mönster av rädslor och vad du är insnärjd i relationsmässigt, gå sedan igenom barndomen och hela vägen till idag. Forma ditt liv så som du vill leva det. För ingen kommer att göra det åt dig!


- Behandla andra som de vill bli behandlade. Inte bara som du själv vill. Med lite teknik och struktur kan svåra personer bli lättare att hantera.


- Jag känner det som ett kall att förena teater med retorik och beteendevetenskap. Svårigheter behöver inte vara tråkigt, tvärtom. Vi hittar nya lösningar. Det kan bli ett startskott till att börja visualisera sitt liv, få objektivitet till sin situation och vad som krävs för att förändra och förbättra sin tillvaro. Där har vi kärnan i välmåendet, säger Marianne


- Som föreläsare känner jag att min kompetens som skådespelare, manusskribent och terapeut verkligen kan få blomstra i att berätta och hjälpa människor. 


Marianne rusar ut i snöstormen och det känns som om sommaren nyss varit här när jag stänger av bandspelaren. Hon kommer att lyckas, det skulle du också känna om du var här.


Skribent, Marie Rickfors


 A G R E E M E N T  AB    Tel +46 8 667 10 20    info@agreement.se     Artillerigatan 27 BV                      T - bana Östermalmstorg